9 motivatie tips om te blijven fietsen in de winter
Vind je het lastig om in de winter op de fiets te stappen? Lees dan deze 10 motivatie tips om te blijven mountainbiken in de winter.

10 tips om te starten met wielrennen
Wil jij starten met wielrennen. Lees dan dit blog van Mindful Cycling met 10 tips om te starten met wielrennen.

3 tips om ontspannen te fietsen
Ik fiets al jaren, maar eigenlijk was ik nooit tevreden met mijn fietsrondes. Ik had te zware benen, mijn gemiddelde snelheid was niet hoog genoeg of ik had onvoldoende tijd om ver genoeg te kunnen fietsen. Zo was er altijd wel een gedachte die mij belemmerde om volledig te genieten van het fietsen... Lees meer!

Ebook Mindful Cycling
Download nu Gratis het Mindful Cycling Ebook.Het Ebook geeft je diverse tips waardoor je energie niveau omhoog kan gaan. Geschikt voor iedere fietser :-)

Het is Koers, wat doe je nu? Wat hebben jullie nou te zoeken bij Mindful Cycling, vraag je je wellicht af. Dat is toch enorm zweverig? Tref je bij zo’n clinic niet alleen stressvogels en workaholics aan? Schoenmaker, blijf bij je leest: Het is Koers houdt zich toch alleen bezig met hard trappen, hoge wattages, knappe fietsen, flitsende kleding en vooral interessante wielerverhalen? Dat klopt, maar soms is het wel eens leuk om van je pad af te wijken. Iets nieuws leren kan nooit kwaad en dus...

Podcast Mindful Cycling
Podcast Mindful Cycling met Sanne van Paassen. Sanne van Paassen is een voormalig Nederlands wielrenster en veldrijdster. Luister hoe zij Mindful Cycling ervaart.

Gisteren, zondagochtend, eindelijk weer eens afgesproken met collega Mindful Cycling trainer Peter. Om samen een mooie 'gravelride' te ondernemen en weer te gaan 'mind vullen'.

Test je ademhaling
Test hier je ademhaling. Ademhaling is het eerste waar we naar happen als we geboren worden en het laatste wat we uitblazen wanneer we sterven. Ons hele leven bestaat uit ontelbare ademhalingen tussen die twee momenten in. Adem is leven. Maar adem is nog meer. Het is de sleutel naar een vitaal en gelukkig leven. Alleen lijkt dit één van de best bewaarde geheimen. Bij iedere Mindful Cycling cursus is de focus altijd gericht op Mindful ademen. De Ademhalingstest! Stopwatch bij de hand (op je...