Word Mindful Cycling instructeur

Ben je enthousiast over ons concept? Ben je een enthousiaste wielrenner, mountainbiker of mindfulness trainer en deel je dat enthousiasme graag met anderen? Dan is de 2-daagse opleiding tot Mindful Cycling instructeur misschien wel iets voor jou. 

 

In 2021 kun je op onderstaande datums nog meedoen aan deze unieke en exclusieve 2-daagse opleiding ontwikkeld door Mindful Run® Nederland (www.mindfulrun.nl). 

                                                         

Opleidingsdata:

 

Start op maandag 8 november 2021 t/m dinsdag 9 november 2021 in Arnhem

 

De opleiding wordt gegeven door Martijn Mensink en Dianne Schutmaat

 

Opleiding Mindful Cycling instructeur

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 16:00 uur en wordt gehouden in Arnhem. De opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. De 2-daagse opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen. Na het praktijk examen krijg je een certificaat en ben je een gecertificeerde Mindful Cycling instructeur. Vanaf dat moment kun je een 5-weekse Mindful Cycling cursus en of clinics geven. Wij werken (als je dat wilt) met een licentiestructuur. Je kunt dus onder de "vlag" van Mindful Cycling je cursus/clinics aanbieden.

 

Vereisten om instructeur te worden

Het spreekt voor zich dat je, om Mindful Cycling instructeur te worden kennis moet hebben van wielrennen, mountainbiken of mindfulness. Wil je meedoen aan deze unieke opleiding dan moet je het volgende doen:

 

Een aanvraag indienen voor toelating tot de opleiding, waarbij de bovenstaande eis wordt onderbouwd. Deze aanvraag kun je mailen naar info@mindfulcycling.nl o.v.v. Opleiding Mindful Cycling instructeur.

 

Gedurende de opleidingsdagen oefen je alle onderdelen met collega-kandidaten. Ook wordt aandacht besteed aan het verder ontwikkelen van de eigen fietstechniek. De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een theoretisch en praktisch examen af.

 

Certificering en gecertificeerd blijven

Je bent gecertificeerd als je het theorie en praktijk examen hebt gehaald. In het cursusgeld zit de licentie voor een jaar. Eén keer per jaar is er een bijscholingsdag voor de Mindful Cycling instructeurs. Deze bijscholing is verplicht om je licentie te behouden van Mindful Cycling. 

 

Maximale groepsgrootte

Per opleiding worden maximaal 10 kandidaten toegelaten. Dit garandeert voldoende aandacht voor iedere kandidaat, zodat het opleidingstraject daadwerkelijk een persoonlijke ontdekkingsreis kan worden.

 

Kosten

De 2 daagse Mindful Cycling instructeurs opleiding kost 840 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.) 

 

Geregistreerde Onderwijsinstelling

De opleidingen van Mindful Run staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoet dus aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen.

 

Wat kun en mag je allemaal als instructeur?

- Les geven en het aanbieden van de 5-weekse Mindful Cycling cursus en clinics;

- Het beschermde logo gebruiken voor marketingdoeleinden;

- Je cursus aanbieden op www.mindfulcycling.nl*;  

- Deelnemen aan de sociale media* van Mindful Cycling zoals Facebook, Twitter, Instagram.

 

*Mindful Cycling beheert de website. Hiervoor geldt een jaarlijkse bijdrage van 95 euro. 

 

Mindful Run Nederland bestaat al meer dan 3 jaar. Wil jij deel uit maken van ons Mindful Cycling team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding d.m.v. onderstaand formulier in te vullen of bel met 06-48796219

 

Sportieve groet,

 

Martijn Mensink

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.