Tarieven

Super leuk dat je geïnteresseerd bent in een cursus of clinic van Mindful Cycling Nederland. Op deze pagina vind je de tarieven. We bieden onze cursussen aan in groepsverband, maar wil je liever individueel een programma volgen, dan kan dit ook.

 

Alle instructeurs bieden de 5-weekse Mindful Cycling cursus of clinics aan. Data zijn te vinden op de persoonlijke pagina van de instructeur en in onze agenda.

 

Alle overige programma's worden niet door alle instructeurs standaard aangeboden, maar hiervoor kun je altijd een aanvraag indienen via het contactformulier van de instructeur. Op aanvraag zijn er veel mogelijkheden. 


Tarief 5-weekse Mindful Cycling cursus

De Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 90 minuten per keer. De kosten voor een cursus bedragen €129,- p/p.

 

Een instructeur kan er ook voor kiezen om de 5-weekse cursus in 3 of 4 weken te geven. De inhoud blijft hetzelfde, maar de duur van het cursusmoment wordt dan langer. 

 

* Meld je aan voor de 5-weekse cursus Mindful Cycling! Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste sessie van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, dan betaal je € 19,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Studentenkorting

Op vertoon van een geldige studenten / collegekaart krijgen studenten 25% korting. De korting is alleen geldig voor de 5-weekse Mindful Cycling cursus in groepsverband.

Tarief clinics

Op diverse locaties in Nederland geven wij clinics gericht op een thema. Een clinic duurt 2,5 uur. De totale kosten voor deze geheel verzorgde ochtend of middag bedragen € 60,- p/p. (incl. koffie/thee).  

Tarieven overige programma's

Kijk op de persoonlijke pagina van de instructeur naar het aanbod of vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier. 

Cursussen en clinics Duur en intensiteit Tarief
Cursus individueel 4 x 90 minuten € 300,- (excl. BTW)
Privé clinic (maximaal 2 deelnemers) In overleg Op aanvraag
Workshop bedrijven / teamactiviteit Op maat gemaakt Offerte opvragen

Cadeaubon

Altijd leuk om een origineel cadeau te geven! Bestel een cadeaubon via de instructeur in jouw regio.