Wat heeft Mindful Cycling je te bieden?

Mindful Cycling heeft een mooi aanbod van clinics en cursussen op de mountainbike (MTB), racefiets of gravelbike. Of je een beginnende of gevorderde fietser bent maakt niet uit. De clinics en cursussen zijn zo opgezet dat iedereen op zijn eigen niveau deel kan nemen. Tijdens de clinics en cursus gaat het niet om snelheid of afstand, maar om de technieken te ervaren en te integreren in je leven. Alleen dan kun je blijvende veranderingen aanbrengen waar jij tijdens het fietsen veel voordeel van hebt. 

 

Op de locatiepagina kun je vinden of de instructeur de fietscursus of fiets clinic op de mountainbike, gravelbike of racefiets aanbiedt. 


Mindful Cycling Cursus-5 weken

Is wielrennen, mountainbiken of gravelbiken je hobby en wil je graag in groepsverband de technieken van Mindful Cycling leren, dan is de 5-weekse cursus Mindful Cycling geschikt voor jou. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende fietser kan meedoen. Door aan de cursus mee te doen leer je alle technieken van de Mindful Cycling methode. Het mooie van deze methode is dat je de geleerde technieken kunt toepassen tijdens het sporten, maar ook tijdens alle andere activiteiten in je leven. De technieken brengen meer balans en minder stress in je leven. Hierdoor krijg je meer energie om de dingen te doen die je graag wilt doen.

 

Mindful Cycling Clinics

Mindful Cycling verzorgt regelmatig  Mindful Cycling Clinics. In de clinics komen diverse ademhalingstechnieken en mindfulness gerelateerde oefeningen aan bod. Verschil met de cursus is dat we maar aan enkele technieken aandacht kunnen besteden. Dit neemt niet weg dat de dingen die je leert al heel waardevol zijn. De clinics vinden meestal plaats in het weekend en duren 2,5 uur.  


Heb je een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.