Mindfulness

Yin Yoga in Arnhem Noord
Welkom bij Yin Yoga bij Dianne in Arnhem Noord, waar we samen de helende kracht van Yin Yoga verkennen onder begeleiding van Dianne Schutmaat. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en vind rust, balans en vernieuwing door middel van deze kalmerende en verjongende yogabeoefening.

Hoe ik mijn angst overwon na een val van mijn fiets en waarom Mindful Cycling de sleutel was
Vandaag wil ik het hebben over een onderwerp waar we waarschijnlijk allemaal wel eens mee te maken hebben gehad: angst na een val van de racefiets, gravelbike of mountainbike. Het kan behoorlijk beangstigend zijn om weer op de fiets te stappen na zo'n incident, maar ik ontdekte een geweldige manier om mijn angst te overwinnen: Mindful Cycling.

Ontdek de voordelen van mindful cycling - Geïnspireerd door Albert Einstein
Door mindful te fietsen, kun je niet alleen fysieke voordelen ervaren, maar ook je geestelijke gezondheid verbeteren. Het kan je helpen om je stress te verminderen, je concentratie te verbeteren en je meer verbonden te voelen met de wereld om je heen. Dus, waar wacht je nog op? Stap op je mountainbike, racefiets of gravelbike, geniet van de rit en vind de vreugde in het moment. Want zoals Albert Einstein zei: "Het leven is als fietsen. Om je evenwicht te bewaren, moet je blijven bewegen."

3 tips om ontspannen te fietsen
Ik fiets al jaren, maar eigenlijk was ik nooit tevreden met mijn fietsrondes. Ik had te zware benen, mijn gemiddelde snelheid was niet hoog genoeg of ik had onvoldoende tijd om ver genoeg te kunnen fietsen. Zo was er altijd wel een gedachte die mij belemmerde om volledig te genieten van het fietsen... Lees meer!

Ebook Mindful Cycling
Download nu Gratis het Mindful Cycling Ebook.Het Ebook geeft je diverse tips waardoor je energie niveau omhoog kan gaan. Geschikt voor iedere fietser :-)

Het is Koers, wat doe je nu? Wat hebben jullie nou te zoeken bij Mindful Cycling, vraag je je wellicht af. Dat is toch enorm zweverig? Tref je bij zo’n clinic niet alleen stressvogels en workaholics aan? Schoenmaker, blijf bij je leest: Het is Koers houdt zich toch alleen bezig met hard trappen, hoge wattages, knappe fietsen, flitsende kleding en vooral interessante wielerverhalen? Dat klopt, maar soms is het wel eens leuk om van je pad af te wijken. Iets nieuws leren kan nooit kwaad en dus...

Gisteren, zondagochtend, eindelijk weer eens afgesproken met collega Mindful Cycling trainer Peter. Om samen een mooie 'gravelride' te ondernemen en weer te gaan 'mind vullen'.