Yin Yoga in Arnhem Noord

Welkom bij Yin Yoga bij Dianne in Arnhem Noord. Naast de Mindful Cycling cursussen geef ik wekelijks Yin yoga lessen in onze mooie ruimte aan het Sonsbeekpark, want Yin yoga is de perfecte tegenhanger van de actieve sporten die ik beoefen. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en vind rust, balans en vernieuwing door middel van deze kalmerende en verjongende yogabeoefening.

Over Yin Yoga

Yin Yoga is een zachtere, meer meditatieve vorm van yoga die zich richt op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In tegenstelling tot de actievere vormen van yoga, zoals Vinyasa of Power Yoga, worden bij Yin Yoga houdingen langer vastgehouden, meestal tussen de 3 en 5 minuten, waardoor de spieren ontspannen en het bindweefsel gestimuleerd wordt. Dit helpt niet alleen bij het vergroten van de flexibiliteit, maar ook bij het verminderen van stress en het bevorderen van een diepe innerlijke rust.

Over Dianne Schutmaat

Dianne Schutmaat is een gecertificeerde Yin yogadocent met een passie voor het delen van de genezende kracht van yoga met anderen.

 

Met haar uitgebreide ervaring en een hart vol passie verwelkomt Dianne Schutmaat je in de wereld van yoga en bewustwording.

 

Gedurende vele jaren heeft Dianne vol enthousiasme sportlessen begeleid, waarbij ze haar liefde voor beweging en gezondheid met anderen deelde. Als ervaren coach heeft ze talloze individuen geholpen hun persoonlijke doelen te bereiken, hen begeleidend op hun reis naar meer balans zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

 

Naast haar rol als sportinstructeur heeft Dianne haar expertise uitgebreid naar het gebied van mindfulness en yoga. Met de focus op de kracht van het moment en de kunst van aanwezig zijn in het 'hier en nu', leidt ze mindfulness-sessies die de geest kalmeren en het hart openen. Haar rustige en ondersteunende aanpak biedt een veilige ruimte voor groei, heling en transformatie.

 

Als trotse eigenaar van Mindful Cycling en Mindful Run heeft Dianne een unieke benadering gecreëerd om mindfulness te integreren in de activiteit van het fietsen en hardlopen. Door bewuste ademhaling, aandachtige beweging en verbinding met de natuur, nodigt ze deelnemers uit om hun lichaam, geest en omgeving volledig te ervaren.

 

Dianne Schutmaat is niet alleen een leraar, coach en ondernemer, maar ook een inspirerend voorbeeld van een leven dat in balans is. Haar toewijding aan het welzijn van anderen en haar voortdurende streven naar groei en zelfontdekking maken haar een waardevolle bron van inspiratie voor degenen die streven naar een leven van vreugde, vitaliteit en mindfulness.

 

Haar zachte, empathische benadering zorgt ervoor dat iedereen zich ondersteund en geïnspireerd voelt tijdens de Yin yoga les.

Wat te verwachten

Bij Yin Yoga Arnhem nodigen we je uit om te komen zoals je bent, ongeacht je leeftijd, flexibiliteit of ervaring met yoga. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint aan je reis naar innerlijke rust en welzijn.

 

Tijdens de lessen van Dianne Schutmaat zul je worden begeleid door een reeks zorgvuldig ontworpen houdingen, ondersteund door ademhalingstechnieken en meditatie. Door de langzame, diepe stretches en het bewuste ademen, zul je merken dat spanning en stress geleidelijk aan loslaten, waardoor ruimte ontstaat voor ontspanning en hernieuwde vitaliteit.

Lestijden

Dianne geeft iedere donderdagavond les van 19.30 uur - 20.45 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. 

Kosten

  • Lossen les: € 15,00 per les.
  • Strippenkaart: €125,00 voor 10 lessen.

Locatie en Contactgegevens

De les wordt gegeven op een aangename Yin Yoga locatie in Arnhem Noord. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

 

 

Kom en ontdek de helende kracht van Yin Yoga bij Dianne Schutmaat in Arnhem Noord. Laat jezelf toe om te vertragen, te ademen en diep te ontspannen terwijl je de weg naar innerlijke rust en welzijn verkent. Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op de mat!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een eerste proefles. De kosten van een proefles zijn €10,00. Daarna kun je besluiten of je een strippenkaart wil afnemen of losse lessen wil volgen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0