MTB en wielrennen in Arnhem en Oosterbeek

Wil je je fietstechniek verbeteren of wil je je zekerder voelen op de fiets? Wil minder stress en meer energie in je leven? Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic op de MTB, gravelbike of racefiets. Grote kans dat het zulke mooie inzichten geeft dat het je leven positief verandert. 

 

Mindful Cycling met Dianne Schutmaat

Ik ben Dianne Schutmaat, eigenaar van Mindful Cycling Nederland. Naast het geven van de opleidingen tot Mindful Cycling instructeur geef ik cursussen en clinics in de regio Arnhem - Oosterbeek. 

 

Ps....Soms kan het even door voordat de formulieren geladen zijn, een mindful momentje geduld... 


Geplande clinics of cursussen


14 mei - Start 3-weekse cursus wielrennen

Tijdens deze cursus wielrennen gaan we diep in op fietstechniek, neusademhaling, focus, concentratie, belemmerende gedachten loslaten en meer ontspannen fietsen. Deze cursus kan een grote impact hebben. Niet alleen tijdens het fietsen, maar ook in je dagelijkse balans met als resultaat minder stress, meer energie en gemakkelijker fietsen! 

 

Tijdens deze cursus behandelen we:

  • Fietstechniek; houding, schakelen, wegsignalen, wendbaarheid, klimmen, afdalen, bochten rijden en nog veel meer. Alles op zo'n manier dat het ook voor de gevorderde fietser nieuwe inzichten geeft;
  • Neusademhaling; hoe kun je meer uit het fietsen halen met een betere ademhaling;
  • Mindfulness; hoe leer je om meer aanwezig te zijn in het 'NU' en kun je mindful sporten en leven. 

Meer informatie kun je lezen op: Mindful Cycling cursus

 

Handige informatie:

Data: 14, 21 en 28 mei 2024

Duur: 3 weken

Tijd: 18.30 uur - 21.00 uur

Locatie: Oosterbeek (bij Arnhem)

Kosten: € 129,00

Aanmelden: via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.


18 mei - Vrouwen wielrennen clinic beginners

Pas begonnen met wielrennen en wil je meer? In deze clinic leer jij je technische vaardigheden te verbeteren! Met maximaal 13 andere dames sta je onder begeleiding van een ervaren trainer. We fietsen een paar kilometer naar een wielerbaantje. Daar ga je oefeningen doen die je gaan helpen op de weg. Daarna rijden we een social ride op een prachtige route om je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen. Inclusief uitgebreid arrangement, NL Tour Rides voucher á €32 + Strade abonnement 2024.

 

Meer informatie kun je lezen op: Vrouwen wielrennen clinic in samenwerking met NLTR personal 

 

Handige informatie:

Datum: Zaterdag 18 mei 2024

Duur: 1 dag

Tijd: 10.00 uur - ca. 14.30 uur

Locatie: NLTR Personal hoofdkwartier, Doorwerth

Kosten: € 69,00

Aanmelden: via NLTR personal


Maandag 20 mei (2de pinksterdag) - Wielren clinic

Mindful Cycing Clinic - De kracht van ademen. In samenwerking met NLTR personal

 

Met trots presenteren we een MindfulCycling clinic in een NLTR Personal jasje: je leert wat over fietstechniek, maar vooral over (neus)demhaling, focus, concentratie, belemmerende gedachten loslaten en meer ontspannen fietsen. Deze bewustwordingscursus kan een grote impact hebben. Niet alleen tijdens het fietsen, maar ook in je dagelijkse balans met als resultaat minder stress en meer energie! De clinic duurt vier á vijf uur, inclusief uitleg en luncharrangement. Als deelnemer van dit event ontvang je ook nog een voucher t.w.v. €32 voor NL Tour Rides EN voor een Strade GPX Rides abonnement voor heel 2024.

 

Meer informatie kun je lezen op de site van NLTR Personal

 

Handige informatie:

Datum: Maandag 20 mei 2024

Duur: 1 dag

Tijd: 10.00 uur - ca. 14.30 uur

Locatie: Restaurant de Thermiekbel (bij Arnhem)

Kosten: € 79,00

Aanmelden: via NLTR personal

Vrijdag 7 juni - One Day Retreat wielrennen en yoga

Hou jij van wielrennen en ben je toe aan een moment voor jezelf en wil je jezelf eens op de eerste plaats zetten? Doe dan mee met onze Mindful Cycling en yoga retreat, waar we zowel je fysieke als mentale welzijn centraal stellen. Hierdoor verminder je stress, vergroot je zelfbewustzijn en werk je aan een gezonder lichaam.

 

In 1 dag voel je je als herboren. 


Dinsdag 11 juni - Start 3-weekse cursus Mountainbiken

Cursus Mountainbiken volgens de Mindful Cycling Methode. Tijdens deze MTB cursus gaan we diep in op MTB fietstechniek, neusademhaling, focus, concentratie, belemmerende gedachten loslaten en meer ontspannen fietsen. Deze bewustwordingscursus kan een grote impact hebben. Niet alleen tijdens het fietsen, maar ook in je dagelijkse balans met als resultaat minder stress en meer energie!

 

Lees meer informatie over de cursus.

 

Handige informatie: 

Datum: 11, 18 en 25 juni 2024

Duur: 3 weken

Tijd: 18.30 uur - 21.00 uur

Locatie: Oosterbeek (bij Arnhem)

Kosten: € 129,00

Aanmelden: via het formulier onderaan deze pagina!


Opleiding tot Mindful Cycling Instructeur

Opleiding tot Mindful Cycling instructeur. Ga naar www.mroi.nl voor meer info


Privé sessie of bedrijfsevent

Liever een privé sessie of evenement voor je bedrijf? Dit kan een bedrijfsuitje of teambuilding zijn, maar ook bijvoorbeeld een leiderschapstraining op de fiets. Mindful Cycling is zoveel meer dan alleen maar fietsen. Het is jezelf herontdekken op de fiets. 

 

Vraag een offerte op of vul het formulier hieronder in voor meer informatie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.