Mindful Cycling met Dianne Schutmaat

Ik ben Dianne Schutmaat, eigenaar van Mindful Cycling Nederland. Naast het geven van de opleidingen tot Mindful Cycling instructeur geef ik zelf af en toe cursussen en clinics in de regio Arnhem - Oosterbeek. Heb ik geen aanbod, kijk dan eens bij Lennaert of Annemiek

 

Ps....Soms kan het even door voordat de formulieren geladen zijn, een mindful momentje geduld... Klim & Daal clinic Sallandse Heuvelrug zaterdag 30 september 2023

 

Datum: Zaterdag 30 september 2023

Tijd: 10.00 uur - ca. 14.30 uur

Start: Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Nijverdal

Kosten: € 69,- incl. koffie/thee/iets lekkers en een goeie gezonde lunch.

 

Programma:

Om 10 uur starten we met een kop koffie/thee en iets lekkers erbij. We vertellen alvast iets over onszelf en de clinic. Rond 10.45 uur vertrekken we voor de Klim & Daal clinic die ca. 2,5 uur duurt. Daarna sluiten we af met een heerlijke gezonde lunch bij het buitencentrum tot ca. 14.30 uur.

 

Heb je daarna nog zin om te fietsen dan kun je zelfstandig na de lunch nog een mooie route fietsen.

 

Deze clinic wordt gegeven door Linda van Oosten en Dianne Schutmaat. 

Privé sessie of bedrijfsevent

Liever een privé sessie of evenement voor je bedrijf? Dit kan een bedrijfsuitje of teambuilding zijn, maar ook bijvoorbeeld een leiderschapstraining op de fiets. Mindful Cycling is zoveel meer dan alleen maar fietsen. Het is jezelf herontdekken op de fiets. 

 

Vraag een offerte op of vul het formulier hieronder in voor meer informatie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Liever deelnemen aan een 5-weekse cursus of clinic ergens anders?

Annemiek geeft in de omgeving Arnhem cursussen en clinics op de racefiets. Lennaert op de mountainbike. Zie de agenda voor het actuele aanbod in de regio of andere plekken in Nederland.