Klantervaringen Mindful Cycling Academie

Commentaren: 5 (Discussie gesloten)
 • #5

  Jeffrie Janssen (woensdag, 29 november 2017 20:42)

  Als gepassioneerd wielertrainer wilde ik heel graag iets toevoegen aan m'n eigen ontwikkeling. Maar zeker ook aan mijn aanbod als trainer. Het waren 2 geweldige dagen weer eens "tot rust komen" en nieuwe inzichten opslurpen, die ik zeker kan gaan toepassen. Het zal me zeker nieuwe kansen gaan bieden voor de toekomst. Zeker nu ik van meerdere mensen om me heen heb verteld over dit Mindful programma, dienen kansen zich reeds aan. En ik heb nog niet eens data voor clinics & cursussen ingepland staan.
  Zoals m'n vrouw nu zegt: "Doorpakken en kansen grijpen. En nieuwe wegen inslaan".
  Er is waarschijnlijk geen weg terug ? Gelukkig maar !!

 • #4

  Jill Engelsman-Gamma (woensdag, 29 november 2017 09:29)

  Naast de opleiding voor Mindful Run nu ook de Cycling editie toegevoegd. Super gemakkelijk om te zetten op te fiets en heel fijn een bredere doelgroep aan te kunnen spreken. Mensen in beweging te krijgen is een mooi vak. Hiermee weer een nieuw tool in handen om meer mensen te enthousiasmeren. Dianne & Marieke, jullie doen het super leuk en de sfeer was top!

 • #3

  Hannes Geyskens - Mindful Run België (dinsdag, 28 november 2017 19:51)

  Na 1 jaar Mindful Run instructeur te zijn, was het een plezier om me te mogen verruimen met een andere sport. Wielrennen is, als ex- triatleet, tevens mijn grote liefde. Niet enkel met de koersfiets, maar ook met de MTB, ga ik graag aan de slag. De cursus gegeven door Diante en Marieke was dan ook de start voor een nieuw succes binnen Mindful Run. Daar ik zelf al serieus wat ervaring heb met Mindful Run, was de opleiding toch weer nieuw, uitdagend, avontuurlijk en leerrijk tegelijk. Ik ben super blij en gemotiveerd om in januari 2018 zelf van start te gaan met Mindful Cycling. Iedereen die de liefde heeft voor de tweewieler, en die mensen wilt inspireren en motiveren, zou deze opleiding moeten volgen! Ook in België fietsen we Mindful het nieuwe jaar in. www.mindfulrun.be voor informatie

 • #2

  Manon Mansier (dinsdag, 28 november 2017 16:43)

  Na het toepasen van m'n MindfulRun-kennis op de racefiets, nu ook de MindfulCycling opleiding gevolgd. Hierin op de racefiets en MTB gerichte oefeningen, met veel aandacht voor mindfulness en ademhaling. Een mooie aanvulling op m'n kennis over fietstechniek en een verfrissend leuke manier om mensen (weer) op de fiets te krijgen. Naast aandacht voor de 5-weekse cursus biedt de cursus ook cursusmateriaal voor het geven van een toegankelijke clinic. Kortom, leerzaam, praktisch en inspirerend!!

 • #1

  Rogier Wilthof (woensdag, 22 november 2017 10:40)

  Fijne opleiding, een mooie aanvulling op Mindful Run. Duidelijk op het fietsen afgestemd (passende oefeningen!) en wel heel herkenbaar als Mindful opbouw. Met gedreven en enthousiaste begeleiders! TOP!