Mindful Cycling / Mindful Run Retreat Salland

Van vrijdag 03 november tot en met zondag 05 november organiseren wij een unieke Retreat in de wonderschone omgeving van de Sallandse Heuvelrug in Nijverdal.

 

Een Retreat van Mindful Cycling is een lang weekend voor jezelf, waarin je heerlijk kunt ontspannen en lekker kunt laten verwennen met gezonde voeding en inspirerende workshops. Het is een weekend om op te laden en weer met nieuwe energie en inspiratie naar huis te gaan.

 

We bieden diverse workshops aan met verdieping op het gebied van hardlopen, mountainbiken, yoga, meditatie, mindfulness. Een bijzondere en inspirerende ervaring. Om samen met anderen of alleen te beleven.

 

Wij hebben een programma samengesteld voor de Mountainbiker en de Hardloper. De workshops Mindfulness, Meditatie en Yoga worden als 1 groep gegeven. Dus ben jij een mountainbiker en je vriend of vriendin is een hardloper dan kunnen jullie beide meedoen aan deze unieke Mindful Run/Cycling Retreat.

 

Voor wie is de Retreat?

Voor hardlopers en Mountainbikers van elk niveau die meer willen dan alleen maar hardlopen/fietsen en veel kilometers willen maken.

 

Heb je geen mountainbike dan is dit geen probleem, wij hebben een mountainbike en helm voor je klaar liggen.

 

Wat houdt het weekend in

We verblijven in de sportherberg van De Wilgenweard in Nijverdal. Deze accommodatie is prachtig gelegen aan de rand van de bossen van de Sallandse Heuvelrug en pal naast riviertje de Regge. Van hieruit starten we voor diverse bijzondere tochten s ’avonds of juist bij het krieken van de dag.

 

Op het programma staan workshops; Mindful Run, en voor de mountainbiker Mindful Cycling. De workshops Yoga, Meditatie en Mindfulness doen we gezamenlijk.

 

Deze Retreat wordt georganiseerd door Martijn Mensink en Dianne Schutmaat eigenaren van Mindful Run. Marieke van Altena van Mindful Cycling Nederland en Marian Freriks, meervoudig NK hardlopen, trainer en eigenaar van Runspiration.

 

Datum en locatie

Het weekend is van vrijdag 03 november t/m zondag 05 november.

De locatie is  De Wilgenweard

Sportlaan 6, Nijverdal

 

Kosten 

De prijs van het weekend is € 295,- per persoon o.b.v 2 persoonskamer

Bij de prijs zit inbegrepen 2x ontbijt, 2x lunch, 1 x diner, 2 x logies, alle genoemde workshop en begeleide Mindful trailRuns. en cycling tochten.1 persoonstoeslag: € 15,-

  

Programma Mindful Run/Cycling Retreat 

 

Vrijdag 03 november 2017

Het Mindful Run weekend start vrijdagavond om 19.00 uur. met een ontvangst met koffie of thee. Na het inchecken gaan we op pad voor een Mindful Night Trailrun voor de hardlopers en een Night bike voor de mountainbikers. In niveaugroepen gaan we in een langzaam tempo hardlopend of fietsend op pad om te genieten van de rust die terugkeert in het bos.

 

Zaterdag 04 november 2017

Zaterdagochtend staan we gezamenlijk vroeg op voor een actieve wake up call op een bijzondere locatie.

 

Na een lekker ontbijtje begeleid Martijn Mensink  je bij de Mindful Run uitgebreide workshop. Je leert hier alles over de kracht van ademhaling, meditatie en Mindful Running. Voor de Mountainbikers is er dan een workshop Mindful Cycling door Marieke van Altena.

 

’s Middags kunnen we gezamenlijk genieten van een uitgebreide ontspannen Yoga en Tai-Gong sessie door Dianne Schutmaat.

 

Na het diner is er ruimte voor jezelf. Of voor een goed gesprek de bar induiken. 

 

Zondagochtend 05 november 2017 

Maak het niet te laat zaterdagavond, want zondag staan we vroeg op voor een unieke Mindful WildRun/cycling. Een tocht van 2,5 uur, waarbij je op een relax tempo hardlopend of fietsend het bos in gaat op zoek naar Wild. Bij terugkomst staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar.

 

Aan het einde van deze ochtend hebben wij nog 1 "verrassing" workshop voor de totale groep.

 

Een koude training volgens de WH-Methode van Evert Hettema (gecertificeerde WH-instructeur)

 

Na het nuttigen van een overheerlijke lunch sluiten om ongeveer 14:30 deze Retreat.

 

Meedoen?

Voor aanmelden vul je onderstaand formulier in. Heb je nog vragen dan kun je een email sturen naar info@mindfulcycling.nl of telefonisch contact opnemen via 06-48796219.

 

Aanbetaling is 100 euro en de rest van het bedrag kan 4 weken van te voren worden overgemaakt.


Aanmeldformulier Mindful Cycling Retreat 3-5 november 2017

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.