Klantervaringen 5-weekse Mindful Cycling cursus

Commentaren: 12
 • #12

  Gerald (zondag, 28 november 2021 21:08)

  We hebben een geweldige ervaring gehad met mindful cycling met Roelien. De persoonlijke aandacht heeft ons geholpen om om meer in het moment te zijn en meer bewust te genieten van de natuur tijdens het fietsen. Top!

 • #11

  Sylvia (donderdag, 04 november 2021 14:14)

  Wat een mooie gelegenheid om (weer) bezig te gaan met Mindfulness. Sinds Corona de wielrenfiets én mountainbike ontdekt. Ik was niet zeker over mijn vaardigheden en technische kennis, dit maakte me vooral bij het mountainbiken angstig, terwijl ik best een durfal kan zijn. Dianne heeft me met haar enthousiasme en professionele tips een rugzak meegegeven waar ik verder mee kan. Tevens heb ik de lol van het fietsen teruggevonden, het mag ook gewoon leuk zijn! Zonder de gemiddelde (snelle) tijden en het (té enthousiaste) fanatisme. Loslaten van deze gedachten was wederom een eyeopener en een bevrijding. De neusademhaling pas ik na deze cursus vaker toe, het geeft me een rustiger gevoel. Kortom deze cursus paste perfect bij mij en waar ik behoeft aan had/heb.

 • #10

  Camiel (vrijdag, 29 oktober 2021 10:18)

  Dianne heeft me met haar enthousiasme en aanstekelijkheid tijdens de cursus mindful cycling aangenaam verrast. Datgene waar ik al een tijdje naar op zoek was (en ik fiets al een hele tijd) heb ik terug gevonden. Ik kan eindelijk weer ontspannen en genieten op de fiets. De aangereikte tools tijdens de cursus die overigens niet alleen tijdens het fietsen toe te passen zijn, zal ik zeker veelvuldig gaan gebruiken in de toekomst. Ik ben dankbaar dat ik deze bijeenkomsten heb mogen volgen.

 • #9

  Janine (maandag, 05 juli 2021 19:40)


  Al eerder de mindful run cursus gedaan. Dit jaar de wielrenfiets ontdekt dus cursus mindful cycling. Vijf avonden geluk �
  Wat een feestje onder bezielende leiding van Dianne Schutmaat en ook nog leuke fietsmaatjes aan over gehouden.

 • #8

  Michel Crisson (vrijdag, 02 juli 2021 21:42)

  Bij toeval (bestaat dat?) kwam deze cursus op mijn pad. We zijn onder de fijne leiding van Dianne vijf avonden in de natuur aan de slag gegaan met bewust bezig zijn; met fietsen, met ademen, met ons lichaam en de omgeving. Ik heb ervan genoten en de verschillende oefeningen hebben op zowel mentaal, als fysiek vlak een echt bewustwording bewerkstelligd. Dit is een aanrader!

 • #7

  Floor (woensdag, 30 juni 2021 21:14)

  Een super afwisselende cursus van 5 avonden, die steeds te kort bleken. En het hadden er met gemak 10 kunnen zijn. Ondanks dat ik al met een aantal mindful run cursussen heb meegedaan (of juist daardoor), vond ik het een aanvulling op de fiets! Hoe mooi is het dat dit altijd bij mij op mijn pad komt, juist als ik het nodig heb. Dank je Dianne ��

 • #6

  Eva (woensdag, 30 juni 2021 10:59)

  De 5 weekse mindful cycling cursus was een feestje om te doen! Vooral combinatie van fietsen in de natuur en yoga en ademhalingsoefeningen. De opgedane inspiratie en tips kan ik de rest van mijn leven toepassen. Bedankt Dianne voor de goede begeleiding!

 • #5

  Michelle (zaterdag, 26 juni 2021 22:01)

  Door de 5 weekse Mindful Cycling cursus bij Dianne ben ik veel bewuster geworden van mijn ademhaling. Niet alleen tijdens het fietsen, maar ook in het dagelijks leven kan ik de (ademhalings-)oefeningen goed inzetten in verschillende situaties. Dianne heeft met haar enthousiasme laten zien en ervaren hoe fietsen ook mindful kan zijn!

 • #4

  Johan Onnink (woensdag, 03 oktober 2018 07:20)

  Het was gewoon super om te doen. Hopen dat het een vervolg krijgt.
  Ans Baars bedankt voor de wijze waarop jij de cursus hebt overgebracht.

 • #3

  Marjolein (vrijdag, 25 mei 2018 12:59)

  Wat een super goede en leerzame mindful cycling cursus! Een trainer die luistert en je goede raad geeft. Door deze ervaring heb ik mezelf weer anders leren kennen en kan ik de ademtechnieken op vele manieren en tijdens vele gelegenheden toepassen. Na deze cursus heb ik de fietselfstedentocht (235 km fietsen op 1 dag) uitgefietst, voor de tweede keer en wat een verschil met vorig jaar. Al vanaf het begin heb ik genoten van de fietstocht door mindful te zijn en de technieken die ik geleerd had toe te passen. De ademhalingstechniek heb ik vooral tegen de wind in goed kunnen gebruiken waardoor het voor mij veel beter te doen was. Wat een verschil want vorig jaar had ik het toen al bijna opgegeven en nu kon ik zelfs tijdens het afzien ook nog genieten van wat er om me heen te zien was.
  Een echte aanrader voor iedereen...beginner maar ook de ervaren fietser kan er heel veel van opsteken en gaat zeker met een heel ander gevoel de fiets op.
  Laat ik ook niet vergeten te zeggen dat deze technieken niet alleen op de fiets van toepassing zijn maar ook met andere dagelijkse dingen.
  Al met al kan ik zeggen: TOP en dank je wel Eveline Bremmer voor deze fijne lessen!!!!

 • #2

  Wim Snel (dinsdag, 27 maart 2018 11:09)

  Deze verkorte clinic (1 dag) heb ik niet zozeer gevolgd voor de "Mindful" maar meer voor de "pleister op de mond" . Dat laatste werd mooi opgebouwd met verschillende ademhalingsoefeningen en duidelijke uitleg tot de uiteindelijke "climax" . Het daadwerkelijk fietsen met een pleister op de mond "bergop" was voor mij goed te doen en ga ik zeker in praktijk brengen tijdens mijn fietstrainingen.
  Hoewel neusademhaling moeilijker lijkt te gaan, voelen de benen toch goed of misschien wel beter aan!
  Nu maar eens kijken hoe lang ik dit volhoud!

 • #1

  Willeke (dinsdag, 27 maart 2018 09:41)

  De workshop mindful cycling was erg leuk en leerzaam, grappig om te merken wat de verschillende soorten ademhaling met je doen op de fiets. Eveline legt het allemaal duidelijk uit en het was gelukkig niet 'zweverig'.