Mindful Cyling in Zaanstreek en omgeving

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Grote kans dat het zulke mooie inzichten geeft dat het je leven positief verandert. 

 

Mindful Cycling in Zaanstreek en omgeving - Nils Hoorn

Wat leuk dat je op mijn persoonlijke pagina terecht bent gekomen!

 

Ik ben Nils Hoorn en geef trainingen op het gebied van Leiderschap en Vitaliteit en woon in de Zaanstreek. 

 

Ik geef deze trainingen persoonlijk, in groepen of voor bedrijven onder de naam: Brain Gear omdat elke schakel anders is.

Mijn persoonlijke verhaal: In oktober 2009 heb ik de eerste stappen gezet als eigen ondernemer van een mooi bedrijf in de zakelijke dienstverlening. In de zomer van 2016 gingen wij op vakantie en had ik zoveel last van mijn nek dat ik eigenlijk alleen nog maar weet dat we in Frankrijk waren geweest in de gebieden Normandië en Bretagne.

 

Gelukkig, bij thuiskomst en na onderzoek, was de oorzaak snel bekend: stressklachten. Ik moest dus een betere balans krijgen tussen werkgeluk en vitaliteit. Maar hoe pak je dat nu aan? En een nog belangrijkere vraag voor mij was, hoe maak je vitaliteit en beweging onderdeel van je dagelijkse leven? Er waren voor mij genoeg afleidingen om ergens anders prioritiet aan te geven.

 

Door mijn oude passie weer op te pakken, en dat is op de fiets te stappen en lekker een rondje te fietsen, was het gelijk van: ''dit voelt niet als een verplichting, maar dit is echt weer heerlijk om te doen en te ontladen.''

 

In juni 2023 ben ik Mindful Cycling instructeur geworden met de gedachten om mijn persoonlijke ervaringen. ontwikkeling en leiderschap te delen en samen te laten komen in verschillende soorten trainingen.

Ik vind het ook belangrijk dat ik praktijkervaring en trainingen combineer en dat doe ik in ons andere bedrijf SmartBuildingBlocks als Interim professional.  

 

In mijn trainingen is aandacht voor

  • Vitaliteit en hoe maak je dit onderdeel van je dagelijkse leven.
  • Technieken voor het verbeteren van concentratie, ademhaling, leven in het moment en omgaan met prikkels vanuit je omgeving.
  • Denken aan veiligheid en toch ontspannen.
  • Het belang van ritme en cadans met als metafoor voor leiderschap: consistentie, doorzettingsvermogen en om kunnen gaan met veranderingen en kunnen aanpassen waar nodig.
  • Reflectie en decompressie en hoe navigeer je nu naar een evenwichtige levensstijl met momenten van rust, ontspanning en herstel, naast periodes van activiteit en inspanning?
  • Wat is voor jou vitaliteit en hoe maak je dit onderdeel van je dagelijkse leven? en heb je de juiste handvatten, manieren en discipline om dit vol te kunnen houden.
  • Het belang van vertrouwen en respect in team-activiteiten door communicatie, coördinatie, samenwerken en het overwinnen van obstakels en uitdagingen als team. 
  • Het maken van doelstellingen voor persoonlijke groei en ontwikkeling en hoe hou je hierin focus. 

Maar mijn motto is wel dat een training vooral leuk, leerzaam en gezellig moet zijn en na afloop voldoening geven en als de training is afgelopen dat je trots bent op jezelf.

 

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren voor één van mijn trainingen. Ik zou het ontzettend leuk vinden je te ontmoeten. We gaan dan lekker een stuk fietsen en passen het niveau aan dat iedereen kan genieten van de omgeving. Er worden verschillende tussenstops gemaakt als onderdeel van het trainingsprogramma. We gaan lekker lunchen of eten en verhalen delen, elkaar inspireren en motiveren en de vraag beantwoorden: waarom het zo leuk is om te werken aan je vitaliteit 😊.

 

Als ik op deze pagina niet al je vragen hebt beantwoord of wil je iets anders vragen neem dan gerust contact met mij op via nils@braingear.nl of  via onderstaand formulier. Wil je liever bellen dat kan op het mobiele nummer: 06-55525111.

 

Ik post berichten op verschillende media, namelijk:

LinkedIn

Instagram 

 

Leiderschaps- en vitaliteitstraingen / clinics

Datum

Activiteit Tijd (Start) plaats Prijs
19 april 2024

Leiderschaps- en vitaliteitstraining

10:00 – 15:30 uur

Omgeving Zaanstreek/ Amsterdam

€ 395,- (excl. BTW).

mei en juni 2024 op aanvraag

Leiderschaps- en vitaliteitstraining

10:00 – 15:30 uur Omgeving Zaanstreek/ Amsterdam

€ 495,- (excl. BTW).

 -

Clinic of training met bedrijf, ondernemersverenigingen, project- of programmateam of gewoon met collega’s of als vriendengroep.

In overleg In overleg  -

 

Wil je liever niet in een groep maar 1 op 1 aan de slag? Dat kan natuurlijk ook altijd! Via het contact formulier kun je dit aangeven en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.