MTB en wielrennen in Groningen

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Grote kans dat het zulke mooie inzichten geeft dat het je leven positief verandert. 

 

Mindful Cycling cursus Groningen - Linda van Oosten

Mindful Cycling Groningen met Linda van Oosten

Leuk dat je interesse hebt in Mindful Cycling en mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Linda van Oosten en Mindful Cycling instructeur in de regio Groningen. Naast het geven van de 5 weekse Mindful Cycling cursus geef ik ook Mindful Cycling clinics. Zowel aan particulieren als aan bedrijven.  

 

Wil je meer energie en minder stress ervaren én ook blijven sporten? Tijdens de 5- weekse cursus leer ik je hoe je dit kan bereiken door het toepassen van mindful-ness technieken. Ook geef ik deze cursus in 3 weken, waarin de inhoud hetzelfde blijft, maar de duur langer.

 

Een (eerste) stap naar meer balans in je leven. De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde racefietser. 

 

Data 5-weekse cursus of clinics Mindful Cycling

Activiteit Data  Tijd Prijs Locatie

-

Nieuwe data volgen - - -

Algemene informatie over cursussen en clinics

Tijdens de cursus behandelen we:

-  Fietstechnieken; houding, schakelen, wegsignalen, wendbaarheid en meer;

-  Ademhaling; hoe kun je meer uit het fietsen halen met een betere ademhaling;

-  Mindfulness; hoe leer je om meer aanwezig te zijn in het 'NU' en kun je mindful sporten en leven. 

 

Een Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€129,00 p/p). Of 3 bijeenkomsten van 2 à 2,5 uur. Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 19,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

De kosten van een Mindful Cycling Clinic van 2,5 uur kunnen verschillen afhankelijk van de duur en inhoud.

Onder het kopje 'cursussen en clinics' kun je zien welke clinics we geven. Ook leuk om te boeken met een groepje fietsvrienden of voor je bedrijf.

 

Wil je liever niet in een groep maar 1 op 1 aan de slag? Dat kan! Via het contact formulier kan je dat aangeven en zal ik contact met je opnemen. 

 

Meer algemene informatie over de cursus? Klik hier

 

Voor meer informatie en aanmelding over de eerstvolgende cursus in omgeving Groningen kan je me op de volgende kanalen volgen: 

https://www.instagram.com/lindabeweegt/ 

https://www.linkedin.com/in/linda-van-oosten-020303a/

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie dan kan je onderstaand formulier invullen en dan neem ik contact met je op.

 

Heb je interesse, maar kun je niet op deze data dan kan ik je op de wachtlijst plaatsen.