MTB en wielrennen in Enschede

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Daarnaast komen techniekoefeningen ook ruimschoots aan bod.

 

Mindful Cycling Enschede - Hanny Toebes

Mindful Cycling Echt met Camiel Vrancken

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt over fietsen in de buurt van Enschede. Mijn naam is Hanny Toebes en ik ben Mindful Cycling instructeur in en rondom Enschede.  

 

Ik hou ervan buiten te zijn, ik ben van de eenvoud en fietsen is mijn passie. Dat alles bij elkaar bracht mij bij Mindful Cycling. 

 

De reguliere Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€129,00 p/p). De cursus is zo opgezet dat zowel de beginnende als gevorderde fietser kan meedoen.  

 

 

Informatie over cursussen en clinics

Vooralsnog geef ik bij voorkeur de individuele clinics; ipv het basisaanbod van 5 weken voor een groep.

 

Hierbij bied ik 3 privé bijeenkomsten van 1,5 uur. Ik fiets met je samen op, op dezelfde type fiets waarmee jij aan de slag wil met jezelf: MTB, gravel, race of 'gewone' stadsfiets. 

 

Na een eerste telefonische kennismaking en jij een ‘ja ‘ervaart om met mij aan de slag te gaan, kunnen we met elkaar de data en locatie afstemmen. 

 

De Mindful Cycling clinics geef ik in de mooie omgeving van Enschede/Twente. Ook ben ik bereid om, tegen een vergoeding van de reiskosten, op andere locaties een training te verzorgen, fietsen kun je immers bijna overal.  

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Wil je meer algemene informatie lezen over de cursus of een clinic, klik dan hier.

 

Je kunt contact met mij opnemen via e-mail: hatoeb@hotmail.com

Of bellen op mijn mobiele nummer: 06-4051 3991.