MTB en wielrennen in Echt

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Daarnaast komen techniekoefeningen ook ruimschoots aan bod.

 

Mindful Cycling cursus Echt - Camiel Vrancken

Mindful Cycling Echt met Camiel Vrancken

Hé wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ben je net als ik graag buiten en hou je ook zo van fietsen? 

 

Wil je het fietsen eens op een andere manier ervaren dan nodig ik je uit om met me mee op pad te gaan! 

 

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Camiel Vrancken en ik ben Mindful Cycling® instructeur voor de regio Midden-Limburg. Als zoon van een profwielrenner heb ik het fietsen letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen.

Als klein jochie crostte ik wat af op m’n BMX. Later verschoof mijn aandacht naar wielrennen en mountainbiken.

 

 

Waar mijn focus eerst altijd lag op snelheid en competitie, ben ik me de laatste jaren meer gaan verdiepen in het fietsen als een manier om los te laten, waarbij de aandacht meer uitgaat naar het genieten van het hier en nu. 

 

In ’t smalste stukje Nederland verzorg ik clinics en 3-wekelijkse cursussen geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde fietser (racefietser en/of mountainbiker – jong en oud). Dit is dezelfde cursus als in 5 weken, waarin de inhoud hetzelfde blijft, maar de duur per cursusmoment langer.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina.  

 

Data cursussen en clinics

Activiteit Data Tijd Locatie
Mindful Cycling Cursus of Clinic– MTB/ Race Individueel of Groep In onderling overleg

In onderling overleg

In onderling overleg

Informatie over cursussen en clinics

Tijdens de cursus leer je naast de fietstechnieken en ademhalingsoefeningen hoe je mindfulness kunt toepassen tijdens het sporten. Door meer in het nu aanwezig te zijn, zul je minder stress ervaren en meer energie krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat het je leven zal verrijken, al is het alleen al door je grenzen te verleggen en iets nieuw te proberen! Het heeft mijn leven in ieder geval in positieve zin veranderd doordat mijn lichaam en geest tegenwoordig meer in balans zijn.

 

Uiteraard ben ik ook bereid om, in onderling overleg, op andere locaties een clinic of cursus te verzorgen. Fietsen kun je tenslotte overal.

 

Een Mindful Cycling cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2,5 uur (€129,00 p/p). Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 19,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

De kosten van een Mindful Cycling Clinic van 2,5 uur kost € 60,00 p/p incl. een kopje koffie of thee. Onder het kopje 'cursussen en clinics' kun je zien welke clinics we geven. Ook leuk om te boeken met een groepje fietsvrienden of voor je bedrijf. 

 

Een individuele cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Aanmelden of een vraag stellen kan via onderstaand formulier. 

 

Meer algemene informatie over de cursus? Klik hier

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: camielvrancken@gmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-15670533.

 

Tenslotte “Het leven is als het berijden van een fiets. Om je evenwicht te behouden moet je in beweging blijven.” (Albert Einstein)