Mindful Cycling cursus Echt - Camiel Vrancken

Hé wat leuk dat je mijn pagina bezoekt! Ben je net als ik graag buiten en hou je ook zo van fietsen? 

 

Wil je het fietsen eens op een andere manier ervaren dan nodig ik je uit om met me mee op pad te gaan! 

 

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Camiel Vrancken en ik ben Mindful Cycling® instructeur voor de regio Midden-Limburg. Als zoon van een profwielrenner heb ik het fietsen letterlijk met de paplepel ingegoten gekregen. Als klein jochie crostte ik wat af op m’n BMX. Later verschoof mijn aandacht naar wielrennen en mountainbiken.

 

Waar mijn focus eerst altijd lag op snelheid en competitie, ben ik me de laatste jaren meer gaan verdiepen in het fietsen als een manier om los te laten, waarbij de aandacht meer uitgaat naar het genieten van het hier en nu. 

 

In ’t smalste stukje Nederland verzorg ik clinic’s en 5-wekelijkse cursussen geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde fietser (racefietser en/of mountainbiker – jong en oud). Tijdens de cursus leer je naast de fietstechnieken en ademhalingsoefeningen hoe je mindfulness kunt toepassen tijdens het sporten. Door meer in het nu aanwezig te zijn, zul je minder stress ervaren en meer energie krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat het je leven zal verrijken, al is het alleen al door je grenzen te verleggen en iets nieuw te proberen! Het heeft mijn leven in ieder geval in positieve zin veranderd doordat mijn lichaam en geest tegenwoordig meer in balans zijn.

 

Uiteraard ben ik ook bereid om, in onderling overleg, op andere locaties een clinic of cursus te verzorgen. Fietsen kun je tenslotte overal.

 

Data cursussen en clinics

Activiteit Data Tijd Locatie
Mindful Cycling (race) cursus Start: Za. 10 september, vervolg: 17 - 24 september en 1 - 8 oktober. 

10.00 uur

Echt
Mindful Cycling (mtb) cursus Start:  Za.15 oktober, vervolg: 22 - 29 oktober en 5 en 12 november. 

10.00 uur

Echt

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn Facebookpagina.  

        

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€95,00 p/p).

Een eenmalige clinic duurt 2,5 uur inclusief een kopje koffie/thee (€35,00 p/p)

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Aanmelden of een vraag stellen kan via onderstaand formulier. 

 

Wil je meer nog meer lezen over de cursus, klik dan hier

 

Hetzelfde geldt voor een clinic. Ook leuk om te boeken met een groepje fietsvrienden of voor je bedrijf.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: camielvrancken@gmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-15670533.

 

Tenslotte “Het leven is als het berijden van een fiets. Om je evenwicht te behouden moet je in beweging blijven.” (Albert Einstein)