Wielrennen in Haarlem

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Grote kans dat het zulke mooie inzichten geeft dat het je leven positief verandert. 

 

Mindful Cycling cursus Haarlem - Jeanine Nieuwenhuize

Mindful Cycling Haarlem met Jeanine Nieuwenhuize

Hallo, wat leuk dat jij interesse hebt in Mindful Cycling. 

 

Mijn naam is Jeanine Nieuwenhuize en ik ben gecertificeerd Mindful Cycling instructeur volgens de Mindful Cycling methode.

 

De Mindful Cycling clinics en cursussen geef ik in de omgeving van Haarlem, waar we kunnen fietsen door de bossen, de polder, de duinen en het strand. Ook ben ik bereid om, tegen een vergoeding van de reiskosten, op andere locaties een clinic of cursus te verzorgen, fietsen kun je immers bijna overal. 

 

Kijk voor meer informatie en data op mijn website www.fietsfocus.co.

 

Je kunt me natuurlijk ook mailen, het adres is fietsfocushaarlem@gmail.com.

Je kunt me ook volgen op Facebook en Instagram onder FietsFocusHaarlem.

 

Wie weet tot gauw!

 

Data cursussen en clinics

Datum Activiteit Tijd Locatie
Nieuwe data volgen! - - Haarlem

  

Informatie over cursussen en clinics

Een Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€129,00 p/p) of 3 bijeenkomsten van 2,5 uur, waarin de inhoud hetzelfde blijft, maar de duur per cursusmoment langer.

 

Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 19,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

De kosten van een Mindful Cycling Clinic van 2,5 uur kost € 60,00 p/p incl. een kopje koffie of thee.

Wil je met je bedrijf, je fietsvereniging, of met je fietsvriend(inn)en een clinic volgen? Leuk! Neem vooral contact op en samen kunnen we een op maat gemaakte clinic organiseren.

 

Een individuele cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Meer algemene informatie over de cursus? Klik hier.