Mindful Cycling cursus Haarlem en omgeving

Hallo, wat leuk dat jij interesse hebt in Mindful Cycling.Mijn naam is Jeanine Nieuwenhuize en ik ben gecertificeerd Mindful Cycling instructeur volgens de Mindful Run methode.

Een geschikte training begint met een persoonlijk contact en ik ben het makkelijkst te bereiken via mail: fietsfocushaarlem@gmail.com.

 

De Mindful Cycling clinics en cursussen geef ik in de omgeving van Haarlem, waar we keuze hebben uit polder, duinen en strand. Op verzoek ben ik ook bereid om op andere locaties een clinic of cursus te verzorgen, fietsen kun je immers bijna overal.

 

Voor bedrijven, fietsvereniging, een personeelsvereniging of andere geïnteresseerde groepen kan ik een op maat gemaakte clinic organiseren.

 

De cursus bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur en kost € 95,00. Een clinic duurt 2,5 uur en kost € 35,00. Voor bedrijven is dit exclusief btw.

 

Kijk voor meer informatie op: https://www.mindfulcycling.nl/ Wil je meer over mij weten, kijk dan op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/FietsFocusHaarlem/ daar staan ook alle data van de clinics en/ of cursussen op.

 

 

Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.