MTB en wielrennen in Castricum

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Grote kans dat het zulke mooie inzichten geeft dat het je leven positief verandert. 

 

Mindful Cycling cursus Castricum - Anita Veldt

Mindful Cycling Castricum met Anita Veldt

Hallo, leuk dat je interesse hebt in Mindful Cycling en mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Anita Veldt en naast verpleegkundige en vitaliteitscoach ook Mindful Cycling instructeur in de regio Noord Holland. Ik woon in Akersloot. Ik heb veel zin om de Mindful Cycling clinics - en de Mindful Cycling cursus te geven in bos en duin.

 

Wil je meer over mij lezen, www.leefstyle.nl of weten wanneer ik cursussen en clinics geef, dan verwijs ik je graag naar mijn Facebook pagina. Kijk onder het kopje 'evenementen' en 'diensten':   

 

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: anita@leefstyle.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-51911922.

 

Data cursus en clinics:

Activiteit Data Tijd Locatie
Clinic kracht van ademhaling (wielrennen) zaterdag 22 juni 2024 start 10 uur met koffie/thee  Startingerweg 45 in Akersloot op de Longornranch 
Clinic fietsen zonder prestatiedruk (wielrennen) zaterdag 13 juli 2024 start 10 uur met koffie/thee  Startingerweg 45 in Akersloot op de Longornranch 
Clinic basistechnieken Mindful Cycling (mtb) vrijdag 31 mei 2024

start 8.30 uur 

start met instructie en fietsen, eindigen met koffie/thee

Naast bezoekerscentrum de Hoep, johannisweg 2 in Castricum

 

Clinic is door het bos, duin en mtb paden, vooral onverhard

Duinkaart verplicht, daar aan te schaffen via automaat, op eigen kosten.

 

Informatie over cursussen en clinics

Een Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€129,00 p/p). Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 19,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

De kosten van een Mindful Cycling Clinic van 2,5 uur kost € 60,00 p/p incl. een kopje koffie of thee.

 

Meer informatie over de inhoud van de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. Onder het kopje 'cursussen en clinics' kun je zien welke clinics we geven. Ook leuk om te boeken met een groepje fietsvrienden of voor je bedrijf. 

 

Een individuele cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus, een clinic of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.