Mindful Cycling cursus Castricum

 

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Anita Veldt en Mindful Cycling instructeur in de regio Castricum. Ik geef de Mindful Cycling clinics - en de Mindful Cycling cursus. Naast Mindful Cycling instructeur ben ik gespecialiseerd verpleegkundige (hart-vaat- cva), stoppen met roken coach, schaatstrainer voor de jeugd en leefstijl- en vitaliteitscoach. Eigen regie in gezondheid vind ik belangrijk!

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.leefstyle.nl of naar mijn facebookpagina https://www.facebook.com/leefstyle  Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: anita@leefstyle.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-51911922

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€95,00 p/p), start in Akersloot op startingerweg 45 op de Longhornranch

 

Een eenmalige clinic duurt 2,5 uur inclusief een kopje koffie/thee (€35,00 p/p) start bij bezoekerscentrum de Hoep in Castricum. Duinkaart verplicht en is exclusief.

 

Voor bedrijven kan een offerte aangevraagd worden.

 

Wil jij je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder. Meer informatie over de verschillende cursussen vind je door op deze link te klikken. 

Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.