Klantervaringen 5-weekse Mindful Cycling cursus

Commentaren: 3
 • #3

  Marjolein (vrijdag, 25 mei 2018 12:59)

  Wat een super goede en leerzame mindful cycling cursus! Een trainer die luistert en je goede raad geeft. Door deze ervaring heb ik mezelf weer anders leren kennen en kan ik de ademtechnieken op vele manieren en tijdens vele gelegenheden toepassen. Na deze cursus heb ik de fietselfstedentocht (235 km fietsen op 1 dag) uitgefietst, voor de tweede keer en wat een verschil met vorig jaar. Al vanaf het begin heb ik genoten van de fietstocht door mindful te zijn en de technieken die ik geleerd had toe te passen. De ademhalingstechniek heb ik vooral tegen de wind in goed kunnen gebruiken waardoor het voor mij veel beter te doen was. Wat een verschil want vorig jaar had ik het toen al bijna opgegeven en nu kon ik zelfs tijdens het afzien ook nog genieten van wat er om me heen te zien was.
  Een echte aanrader voor iedereen...beginner maar ook de ervaren fietser kan er heel veel van opsteken en gaat zeker met een heel ander gevoel de fiets op.
  Laat ik ook niet vergeten te zeggen dat deze technieken niet alleen op de fiets van toepassing zijn maar ook met andere dagelijkse dingen.
  Al met al kan ik zeggen: TOP en dank je wel Eveline Bremmer voor deze fijne lessen!!!!

 • #2

  Wim Snel (dinsdag, 27 maart 2018 11:09)

  Deze verkorte clinic (1 dag) heb ik niet zozeer gevolgd voor de "Mindful" maar meer voor de "pleister op de mond" . Dat laatste werd mooi opgebouwd met verschillende ademhalingsoefeningen en duidelijke uitleg tot de uiteindelijke "climax" . Het daadwerkelijk fietsen met een pleister op de mond "bergop" was voor mij goed te doen en ga ik zeker in praktijk brengen tijdens mijn fietstrainingen.
  Hoewel neusademhaling moeilijker lijkt te gaan, voelen de benen toch goed of misschien wel beter aan!
  Nu maar eens kijken hoe lang ik dit volhoud!

 • #1

  Willeke (dinsdag, 27 maart 2018 09:41)

  De workshop mindful cycling was erg leuk en leerzaam, grappig om te merken wat de verschillende soorten ademhaling met je doen op de fiets. Eveline legt het allemaal duidelijk uit en het was gelukkig niet 'zweverig'.