Mindful Cycling cursus Terneuzen

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Ik ben Marouschka Rijnhout van Mindful Cycling Instructeur in de gemeente Terneuzen.

Ik geef Mindful Cycling, Mindful Walk, Mindful Run en Mindful Walk Ouder en Kind cursus. Daarnaast organiseer ik losse clinics in verschillende thema's zoals Beach, Trail of Silent Walk/Run. Mindful cadeau wandelingen of met een selecte vrienden(innen) groep behoort ook tot de mogelijkheden. Tot slot bied ik ook wandelcoaching aan gemixt met Mindful Walk. Hier gaan we niet alleen leren meer ontspanning te creëren maar ook belemmeringen, overtuigingen, angsten en jouw kernwaarden belichten. Wie wil jij vanuit je eigen IK zijn en hoe wil je die in BALANS kunnen omarmen.

 

Wil je meer over mij weten en lezen vanuit recensies dan verwijs ik je graag naar mijn website www.cocooncoach.nl of naar mijn facebookpagina www.facebook.com/mindfulsportsterneuzen

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via mindfulsports.terneuzen@gamil.com of mij bellen op 06-29537857

 

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 90 minuten en kost €95,00 p/p Een kennismakingsclinic kost €35,00 p/p en duurt 2,5 uur. Voor bedrijven die Mindful Lunch Cycling / Walks of Workshops willen maak ik een offerte op maat.  De wandelcoaching en de mogelijkheden voor particulieren en bedrijven, als inzet voor de duurzame inzetbaarheid verwijs ik je naar mijn website.

Wil je inschrijven voor een cursus of een vraag stellen, dan kan dat via het contactformulier hieronder.

 


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.