Mindful Cycling cursus Rotterdam

Hartstikke leuk dat je mijn pagina komt bezoeken. Ik ben Jeffrie Janssen en verzorg de clinics en de cursussen in Rotterdam. 

Hopelijk kan ik je met mijn verhaal jou ervan overtuigen het eens een keer te wagen. Een clinic of cursus Mindful Cycling te volgen en de voordelen ervan te plukken. 

Om voor altijd de voordelen ervan toe te passen tijdens je dagelijkse bezigheden op het werk, in je privéleven of zelfs in jouw favoriete fietssport of andere sporten.

Ik kwam het bij toeval op het spoor en raakte geïnteresseerd. En besloot de opleiding tot instructeur te gaan doen.

De mooie toegepaste technieken voor een betere gezonde ademhaling, meer bewustwording & rust zijn bij mij inmiddels aardig verankerd. 

In mijn werk als personal trainer, wielertrainer, sportmasseur maar ook als actief wielrenner pas ik de technieken toe en ondervind ik de voordelen ervan.

Te mooi en eenvoudig simpel om ze zoveel mogelijk met anderen te willen delen en te verankeren. 

Als instructeur geef je veel, maar je krijgt er ongemerkt ook héél veel voor terug.

Wie weet gaan we elkaar eens ontmoeten ?  Nieuwsgierig geworden?   

Kijk voor nieuwe data, voor clinics of cursus op: www.mindfulcycling.nl/mindfulcyclingrotterdam of je mag mij ook persoonlijk mailen: jouwfietstrainer@gmail.com

 

 

Wil je je aanmelden voor een Mindful Cycling cursus in Rotterdam? Vul dan het onderstaande formulier in. 

 

Een Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De cursuskosten bedragen €95,00 inclusief BTW. De kosten van een Mindful Cycling Clinic van 2,5 uur kost € 35,00 inclusief BTW (incl. een drankje). Meer informatie lezen over de 5-weekse cursus. Meer informatie lezen over de clinic.  


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.