Mindful Cycling cursus Ridderkerk

Hé, wat leuk dat jij interesse hebt in Mindful Cycling.

 

Mijn naam is Peter van den Hoek, gecertificeerd Mindful Cycling instructeur. Wielrennen, moutainbiken en de nieuwe ontwikkeling op fietsgebied ‘gravelen’ zijn mijn sporten. 

 

Binnenkort start ik een 10-weekse training voor beginnende wielrenners. Kom, ga (nou eens) mee fietsen “maar dan anders” is een fiets trainingsprogramma geschikt voor de beginnende fietser.

Ben jij een recreatieve fietser en fiets jij om te fietsen? Gewoon omdat je dit leuk vindt en voldoende wil bewegen? Zonder prestatiedruk? Maar vind je het wel fijn om met een groep te fietsen die hier hetzelfde in staat?

 

Kijk dan eens naar de 10-weekse training. Een leuke afwisselende training waarin ook aandacht is voor fietstechniek.

 

Het verschil met de 5-weekse Mindful Cycling cursus is dat dit echt een training is, je bent vooral op een ontspannen manier 1,5 uur aan het fietsen. Tijdens de cursus gaan we veel dieper en specifieker in op het toepassen van mindfulness- en ademhalingstechnieken tijdens het fietsen en in de rest van je leven.  

Data trainingen, cursussen en clinics:

Activiteit Data Tijd Locatie
Mindful Cycling 10-weekse training.

Dinsdag avond:

26/4, 3/5, 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6. 

18.30 - 20.00 uur Ridderkerk

 

De lessen van de 10-weekse training zijn 1,5 uur en de kosten € 7,50 per keer, dit is inclusief een lekker ‘bakkie pleur’ of thee voor aanvang van de les. 

 

Bij voldoende belangstelling wordt er ook op de vrijdagmorgen met de startdatum 29 april gestart. Dit programma bevat ook 10 weken. Aanvangstijd 10:30 - 12:00 uur.

 

Kosten voor de 5-weekse cursus zijn €95,- en voor een clinic € 35,- p/p.

 

Wil je meer over mij of Mindful Cycling in de regio Ridderkerk weten? Kijk dan op mijn Facebookpagina.

Heb ik je interesse gewekt? Meld je dan aan via één v/d onderstaande opties of email petervdhoek@gmail.com. Een appje of belletje kan op 06-40293262.

Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.