Mindful Cycling cursus Montferland

Hé, wat leuk dat jij interesse hebt in Mindful Cycling of wandelcoaching.

Mijn naam is Ans Baars-Geerdink, gecertificeerd Mindful Cycling instructeur en wandelcoach volgens de Mindful Run methode. 

Contact is voor mij elk begin van een mooi moment en kun je met mij krijgen via mail: info@keepincontact.nl of  bellen: 06 20601652.

Ik geef in een mooi gedeelte van de Achterhoek, in Montferland, mindfulcycling clinics en cursussen. Op verzoek ben ik ook bereid om op andere locaties een clinic of cursus te verzorgen, fietsen kun je immers bijna overal. 

Voor bedrijven, fietsvereniging, een personeelsvereniging of andere geïnteresseerde groepen kan ik een op maat gemaakte clinic organiseren. 

 

De cursus bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur en kost 95 euro. Een clinic duurt 2,5 uur en kost 35 euro. Voor bedrijven is dit exclusief btw. 

Wil je meer weten over individuele wandelcoaching kijk dan op: https://www.mindfulrun.nl/mindful-run-coaching/  Gezien mijn BIG registratie als GZ-psycholoog kan de wandelcoaching met een verwijzing van de Huisarts bijna altijd voor 70% vergoed worden door je zorgverzekeraar.

 

Wil je meer over mij weten, kijk dan op mijn website www.keepincontact.nl of op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/mindfulcyclingmontferland/ daar staan ook alle data van de clinics en/ of cursussen op.

Via Linkedin https://www.linkedin.com/in/ans-baars-geerdink-434a3353/ of instagram https://www.instagram.com/ansbaarsgeerdink/ kun je mij ook een message sturen.

  

Leden van Kruiswerk Achterhoek ontvangen 10% korting op de cursussen. En een kennismakingsclinic is speciaal voor leden van Kruiswerk Achterhoek gratis!


Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.