Klantervaringen Mindful Cycling Clinics

Commentaren: 8
 • #8

  Ingrid Prent (zondag, 12 januari 2020 08:37)

  Gisteren een clinic Mindful Cycling van Eveline gehad. Een aanrader voor als je kennis wilt maken met de voordelen van fietsen, ademhalingstechnieken en mindfulness. Dankjewel Eveline!

 • #7

  Sheila Bijtenhoorn (zondag, 29 september 2019 14:48)

  Motiverend, inspirerend, leerzaam, en gezellig zijn de woorden die passen bij de mindful cycling clinic waaraan ik op 28 september heb deelgenomen op de Utrechtse heuvelrug. Via de Santos Facebookgroep in contact gekomen met Eveline Bremmer-Heijmeriks. Een leuke stoere dame die o.a. een solofietstocht naar de Noordkaap heeft genaakt en nu mindful cycling trainingen verzorgd. Een poos geleden al mij hiervoor aangemeld en vanmorgen was dan de eenmalige proefclinic. Best spannend bij aankomst want de groep bestond, naast Eveline, uit 4 getrainde wielrenners die naast lichte racefietsen ook lijfelijk een stuk lichter waren. Gelukkig rijdt mijn roze “Santoslimo” natuurlijk super en ging het zeker niet over snelheid vandaag.
  Sommige stukken gingen op sneller tempo dan ik gewend ben maar kon ik aardig bijhouden (ze gingen sowieso niet voluit). Door de goede opbouw, heldere uitleg, mooie omgeving, geluk met het droge weer en diverse oefeningen waarbij ieder zijn eigen grenzen tegen kon komen (veel ademtechniek) was het voor iedere deelnemer een geslaagde ochtend. (Als laatste oefening met tape op je mond en alleen met neusademhaling de heuvel weer op. Tegenliggers keken een beetje verbaasd, hahaha ) Smaakt naar meer maar eerst maar weer in de regelmaat met sporten en conditie opbouwen. �‍♀️

 • #6

  sandra cornelissen (zaterdag, 24 november 2018 20:14)

  Vanwege de kou heb ik privé les gekregen van Rino.
  Ik heb genoten en geleerd hoe de mindfulness gedachten te gebruiken is op de fiets. Nu veel oefenen.
  Ik hoop echt dat het lukt om volgend jaar een vrijdagfiets - mindfulness - avond te organiseren.
  Misschien zelfs een optie om een weekend te organiseren. ;-)
  Ga zo door en je gaat me zeker nog vaker tegen komen.

 • #5

  Marian (vrijdag, 21 september 2018 10:46)

  Woensdag 11-9 deelgenomen aan de mindful cycling clinic in Montferland.
  Wauw, wat een bijzonder prettige ochtend was het! Ik vond je erg prettig in de omgang, je wist mij goed op mijn gemak te stellen en gaf daarbij goeie tips t.a.v. het wielrennen. De neusademhaling ga ik zeker vaker inzetten evenals de tips om nog meer te genieten tijdens het fietsen. Ik raad mijn fietsvrienden dan ook aan om eens bij Ans langs te gaan in het mooie Montferland.
  groet,
  Marian

 • #4

  Inge Goris (woensdag, 11 juli 2018 20:45)

  Vrijdag 6 juli de clinic gevolgd. Na verschillende AH technieken bewust toegepast te hebben was het prettig te merken dat de neusademhaling écht verschil maakt, ook op een klimmetje. Fijn om even 'anders' op de fiets te zitten, nóg bewuster te genieten, te starten en af te ronden. Dank Ans, voor de prettige benadering!

  Groet, Inge

 • #3

  Arnold van der Kaaij (woensdag, 02 mei 2018 22:31)

  21 april de Clinic gevolgd bij Reno Jansen in Hoogland. Zeer enthousiaste instructeur die het gedachtengoed van Mindful Cycling goed over weet te brengen en de mensen weet te enthousiasmeren. Ik was vooral verbaasd door de verschillende ademhalingen die je tot je beschikking hebt en hoe de volledige neus ademhaling je dwingt om meer Mindful te fietsen. Al met al een erg leuke Clinic om te doen en een aanrader voor iedereen die ook voor de ontspanning fietst.

 • #2

  Huub (maandag, 22 januari 2018 22:16)

  Als echte doortrapper was ik wat sceptisch. De Mindfull cycling clinic van Ans was een echte eten opener.
  Ze liet je verschillende technieken ervaren. En een yoga warming up en cooldown laten je met beide voeten op de grond staan. Ik ga door voor de cursus. Benieuwd hoe ik op een gezonde manier nog meer plezier aan het fietsen kan beleven.

 • #1

  Marco de Swart (woensdag, 08 november 2017 14:03)

  Afgelopen zaterdag deelgenomen aan een leuke introductie in mindful cycling door Marieke van Altena! Maakt nieuwsgierig naar de volledige cursus.