MTB in Zwolle

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Grote kans dat het zulke mooie inzichten geeft dat het je leven positief verandert. 

 

Mindful Cycling cursus Zwolle - Janke Versteeg

Mindful Cycling Zwolle met Janke Versteeg

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

Ik ben Janke Versteeg en Mindful Cycling instructeur in mijn geliefde woonplaats Zwolle en omgeving. 

 

Naast Mindful Cycling® instructeur ben ik ruim 16 jaar werkzaam als relatie- en gezinstherapeut binnen de GGZ en recent ook in mijn eigen praktijk BAND. Ik heb een grote passie voor buitensport en met name wielrennen. Ik zie er naar uit om samen met jou en jullie op de fiets te stappen, op adem te komen en via de mooiste routes steeds weer uit te komen op de weg naar jezelf!

 

Wil je meer over mij lezen, dan verwijs ik je graag naar mijn Instagram praktijkband.

 

Data cursussen en clinics

Activiteit Data Locatie Tijd
Mindful Cycling cursus

 Nieuwe data volgen

-

Informatie over cursussen en clinics

Een Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€129,00 p/p). Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 19,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

De kosten van een Mindful Cycling Clinic van 2,5 uur kost € 60,00 p/p incl. een kopje koffie of thee. Onder het kopje 'cursussen en clinics' kun je zien welke clinics we geven. Ook leuk om te boeken met een groepje fietsvrienden of voor je bedrijf. 

 

Een individuele cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Meer algemene informatie over de cursus? Klik hier

 

Wil je je aanmelden voor een cursus? Dat kan via onderstaand formulier!

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@praktijkband.nl