MTB en wielrennen in Soerendonk

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Grote kans dat het zulke mooie inzichten geeft dat het je leven positief verandert. 

 

Mindful Cycling cursus Soerendonk - Dennis Hesen

Mindful Cycling Soerendonk met Dennis Hesen

Wat fijn dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Dennis Hesen, Mindful Cycling instructeur in de gemeente Cranendonck in ZO Brabant.

 

Plezier in het leven is mijn motto. Doordat ik in mijn leven 2 keer betrokken ben geweest bij een verkeersongeval met dodelijke afloop was ik het plezier in het leven kwijtgeraakt.

 

Door met mindfulness bezig te zijn heb ik plezier in het leven weer terug gekregen.

 

 

Ik help en begeleid mensen die beseffen dat het leven meer is dan alleen werken en aan allerlei verplichtingen te voldoen. Er mag ook geleefd en genoten worden! Pak jij in je vrije tijd graag de fiets?

Haal dan nog meer uit die momenten! Door Mindful Cycling leer je enkele simpele handvatten om je hoofd helemaal leeg te krijgen en met je lichaam te werken. Dan ga je weer voelen waar jouw lichaam voor bedoeld is. Je wordt er veel creatiever door, want wat je plannen ook zijn, het leven fietst er altijd op z’n eigen manier doorheen. En jij wilt met de zin van jouw leven meebewegen en er alles aan doen om het optimale eruit te halen.

 

Laat het leven niet over je heen fietsen, maar leer mét jezelf fietsen!

 

Naast Mindful Cycling instructeur heb ik een eigen bedrijf in de bouw. Ik ben gespecialiseerd in het organiseren, ontzorgen en uitvoeren van de aanbouw van huizen. Daarvoor zet ik mijn gespecialiseerde netwerk in, denk ik met de opdrachtgever mee, begeleid de bouw, voer de metselwerkzaamheden uit en los problemen op. Kijk hiervoor op www.hesenmetselwerken.nl voor een ontzorgde aanbouw van je huis.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: info@hesenbouwbegeleiding.nl of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-10410204.

 

Data cursussen en clinics

Activiteit Data Tijd Locatie
Mindful Cycling clinic Racefiets Za 20 april 10:00-12:30u  Soerendonk
Mindful Cycling clinic Racefiets Za 04 mei 10:00-12:30u  Soerendonk
Activiteit: clinic of cursus met fietsclub of collega’s In overleg In overleg Soerendonk

Wil je liever niet in een groep maar 1 op 1 aan de slag? Dat kan! Via het contact formulier kan je dat aangeven en zal ik contact met je opnemen.

Informatie over de cursus en clincs

Tijdens de cursus behandelen we:

  • Fietstechnieken; houding, schakelen, wegsignalen, wendbaarheid;
  • Ademhaling; hoe kun je meer uit het fietsen halen met een betere ademhaling;
  • Mindfulness; hoe leer je om meer aanwezig te zijn in het 'NU' met rust in het hoofd. 

Een Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€129,00 p/p). Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 19,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

Daarbij geef ik de Mindful Cycling 5-weekse cursus in 3 weken tijd. Een cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van

+/- 2,5 uur.

 

Een individuele cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Meer algemene informatie over de cursus? Klik hier

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.