Mindful Cycling cursus Soerendonk - Dennis Hesen

Wat fijn dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Dennis Hesen, Mindful Cycling instructeur in de gemeente Cranendonck in ZO Brabant.

 

Plezier in het leven is mijn moto. Doordat ik in mijn leven 2 keer betrokken ben geweest bij een verkeersongeval met dodelijke afloop was ik het plezier in het leven kwijtgeraakt.

 

Door met mindfulness bezig te zijn heb ik plezier in het leven weer terug gekregen.

 

 

Ik help en begeleid mensen die beseffen dat het leven meer is dan alleen werken en aan allerlei verplichtingen te voldoen. Er mag ook geleefd en genoten worden! Pak jij in je vrije tijd graag de fiets?

Haal dan nog meer uit die momenten! Door Mindful Cycling leer je enkele simpele handva-ten om je hoofd helemaal leeg te krijgen en met je lichaam te werken. Dan ga je weer voelen waar jouw lichaam voor bedoeld is. Je wordt er veel creatiever door, want wat je plannen ook zijn, het leven fietst er altijd op z’n eigen manier doorheen. En jij wilt met de zin van jouw leven meebewegen en er alles aan doen om het optimale eruit te halen.

 

Laat het leven niet over je heen fietsen, maar leer mét jezelf fietsen!

 

Naast Mindful Cycling instructeur heb ik een eigen bedrijf in de bouw. Ik ben gespecialiseerd in het organiseren, ontzorgen en uitvoeren van de aanbouw van huizen. Daarvoor zet ik mijn gespecialiseerde netwerk in, denk ik met de opdrachtgever mee, begeleid de bouw, voer de metselwerkzaamheden uit en los problemen op. Kijk hiervoor op www.hesenmetselwerken.nl voor een ontzorgde aanbouw van je huis.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: dennishesen75@gmail.com of mij bellen op mijn mobiele nummer: 06-10410204.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Wil je meer nog meer lezen over de cursus? Klik dan hier

 

Data cursussen en clinics

Activiteit Data Tijd Locatie
Mindful Cycling MTB cursus 

Zaterdag 22-29 oktober en 12-19-26 november 2022

09:30 

Soerendonk 

Wil je liever niet in een groep maar 1 op 1 aan de slag? Dat kan! Via het contact formulier kan je dat aangeven en zal ik contact met je opnemen.

Informatie over de cursus

Tijdens de cursus behandelen we:

  • Fietstechnieken; houding, schakelen, wegsignalen, wendbaarheid;
  • Ademhaling; hoe kun je meer uit het fietsen halen met een betere ademhaling;
  • Mindfulness; hoe leer je om meer aanwezig te zijn in het 'NU' met rust in het hoofd.