Wielrennen in Leuven

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Grote kans dat het zulke mooie inzichten geeft dat het je leven positief verandert. 

 

Mindful Cycling Leuven - Bart Hendrickx

Mindful Cycling Leuven met Bart Hendrickx

Leuk dat je mijn pagina bezoekt!

 

Ik ben Bart Hendrickx en Mindful Cycling instructeur in de gemeente Leuven (België). 

 

Naast Mindful Cycling® instructeur heb ik een praktijk voor zelfzorg waarbij ik aan de hand van een filosofisch consult, fototherapie en slaapadvies mensen begeleid naar een leven in vrijheid.

 

Wil je meer over mij lezen dan verwijs ik je graag naar mijn website www.filofotist.be of naar mijn Facebookpagina: facebook.com/defilofotist.

 

Je kunt ook altijd contact met mij opnemen via e-mail: barthendrickx@filofotist.be of mij bellen op mijn mobiele nummer: 0032 (0)473 23 39 29.

 

Data cursus en clinics

Activiteit Data Tijd Locatie

Mindful Cycling 5-weekse cursus

Nieuwe data volgen

-

Oud-Heverlee

Informatie over cursussen en clinics

Een Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€129,00 p/p). Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 19,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

De kosten van een Mindful Cycling Clinic van 2,5 uur kost € 60,00 p/p incl. een kopje koffie of thee. Onder het kopje 'cursussen en clinics' kun je zien welke clinics we geven. Ook leuk om te boeken met een groepje fietsvrienden of voor je bedrijf. 

 

Een individuele cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

Meer algemene informatie over de cursus? Klik hier