Mindful Cycling met Lennaert Jansen

Ik ben Lennaert Jansen, Mindful Cycling instructeur in Arnhem en omgeving. Heb ik geen aanbod, kijk dan eens bij Dianne.

 

Ps....Soms kan het even door voordat de formulieren geladen zijn, een mindful momentje geduld... Mijn geplande clinics of cursussen:

Datum

Activiteit Tijd (Start) plaats Prijs

Elke woensdag

Mindful Cycling Clinic (MTB)

10.00-12.30 u

Arnhem

€60,- 

Elke zondag

Mindful Cycling Clinic (MTB)

10.00-12.30 u

Arnhem

€60,- 

Cabin Mute Sleep 'n Bike

Vanuit mijn Cabin waar je ook kunt overnachten, organiseer ik MTB clinics. Door mijn liefde voor natuur en mountainbiken plus het feit dat ik dit graag wil delen. Heb ik cabinmute gebouwd een tuinhuis waar ik tot rust kan komen, deze verhuur ik zodat ik jou kan laten meegenieten in deze rust. Vanuit rust ontstaan nieuwe inzichten. Na mijn hartinfarct in 2022 stond ik stil, vanuit daar ontstond het idee om een nieuwe ik te gaan maken. Ik ben daar aan gaan bouwen en daar kwam een mooiere balans uit voort. Stilstaan en onthaasten zijn voor mij heel belangrijk geworden, en deze unieke combinatie met Mountainbiken werkt voor mij. Hiervan kan ik jou laten meegenieten. Schrijf je in voor een toffe mindful cycling clinic op je MTB over de mooiste trails in de groene omgeving van Arnhem. Zie ook mijn cabinmute.nl

 

Je kunt een privé clinic van 2 uur boeken met of zonder verblijf. De kosten voor deze clinic zijn 120,-.

 

Wil je ook overnachten? dan kun je dit laten weten in je aanmelding, ik neem daarna contact met je op.