MTB en wielrennen in Gorinchem

Vind je mindfulness en ademhaling interessant en wil je leren hoe je dit toe kunt passen tijdens het fietsen? Wil je weten hoe je op een eenvoudige manier je ademhaling kan verbeteren en met praktische oefening dit direct toe kunt passen in de praktijk? Wil je minder stress en meer energie in je leven? Doe dan eens mee aan de cursus of een clinic. Grote kans dat het zulke mooie inzichten geeft dat het je leven positief verandert. 

 

Mindful Cycling cursus Gorinchem - Rob van Raak

Mindful Cycling Gorinchem met Rob van Raak

Hallo! Leuk dat je interesse hebt in Mindful Cycling.

 

Mijn naam is Rob van Raak en met mijn bedrijf Raak Advies, HealthCoaching en Leefstijl verzorg ik Mindful Cycling cursussen en clinic’s in de regio Gorinchem, Zuid-Holland.

 

Wil je meer over Mindful Cycling in de regio Gorinchem weten, kijk dan op mijn speciale Facebookpagina: 

https://www.facebook.com/raakadvies.

 

Hierop zet ik alle data van cursussen en clinics.

 

 

 

Wil je meer over mij en mijn bedrijf weten, kijk dan gerust op www.raakadvies.nl.

 

Ik ben te bereiken via email: rob@raakadvies.nl  of telefonisch op +31 6 53 801 787.

 

Informatie over cursussen en clinics

De cursussen zijn geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde racefietser. MTB-ers zijn ook welkom.

 

Een Mindful Cycling cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur (€129,00 p/p). Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 19,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug. 

 

De kosten van een Mindful Cycling Clinic van 2,5 uur kost € 60,00 p/p incl. een kopje koffie of thee. Onder het kopje 'cursussen en clinics' kun je zien welke clinics we geven. Ook leuk om te boeken met een groepje fietsvrienden of voor je bedrijf. 

 

Een individuele cursus kan ook, kijk voor de tarieven op onze tarievenpagina en vraag de desbetreffende instructeur naar de mogelijkheden.

 

Meer algemene informatie over de cursus? Klik hier

 

Bent u bedrijfsmatig geïnteresseerd? Neem dan nog even contact op, dan vertel ik u de voorwaarden en tarieven voor bedrijven.