Samenwerkingspartner van Mindful Cycling

Kruiswerk Achterhoek

Mindful Cycling heeft als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE". Daarom werkt Mindful Cycling Nederland samen met partners die ook tot doel hebben dat regelmatig sporten het beste medicijn is bij gezondheidsproblemen en o.a. burn-outklachten kan verminderen. Fietsen met Mindful Cycling gaat niet zozeer over het fietsen, maar over jou en hoe je zelf meer energie kan creëren om dingen te doen. De 5-weekse cursus bieden we aan in diverse gemeenten in Noord-Brabant en Achterhoek speciaal voor leden van Kruiswerk Achterhoek. 

 

 

Kruiswerk Achterhoek is de onafhankelijke ledenvereniging van de Achterhoek en richt zich primair op aanvullende zorg en diensten om de leden, jong en oud, te ondersteunen in hun zelfredzaamheid. Mindful Cycling biedt leden van Kruiswerk Achterhoek alle cursussen met 10% korting aan. Kennismaken met Mindful Cycling is voor Kruiswerk Achterhoek leden zelfs gratis.

 

Klik op een plaats om te zien wat het aanbod van de instructeur ter plaatse is. Of klik op het logo van Kruiswerk Achterhoek om de website van Kruiswerk Achterhoek te bezoeken.

 

Deelnemende gemeenten: Doetinchem en Montferland