01. februari 2021
Gisteren, zondagochtend, eindelijk weer eens afgesproken met collega Mindful Cycling trainer Peter. Om samen een mooie 'gravelride' te ondernemen en weer te gaan 'mind vullen'.
2019 · 17. juni 2020
Test hier je ademhaling. Ademhaling is het eerste waar we naar happen als we geboren worden en het laatste wat we uitblazen wanneer we sterven. Ons hele leven bestaat uit ontelbare ademhalingen tussen die twee momenten in. Adem is leven. Maar adem is nog meer. Het is de sleutel naar een vitaal en gelukkig leven. Alleen lijkt dit één van de best bewaarde geheimen. Bij iedere Mindful Cycling cursus is de focus altijd gericht op Mindful ademen. De Ademhalingstest! Stopwatch bij de hand (op je...
2019 · 15. juni 2020
Download nu Gratis het Mindful Cycling Ebook.Het Ebook geeft je diverse tips waardoor je energie niveau omhoog kan gaan. Geschikt voor iedere fietser :-)
2019 · 29. februari 2020
Het is Koers, wat doe je nu? Wat hebben jullie nou te zoeken bij Mindful Cycling, vraag je je wellicht af. Dat is toch enorm zweverig? Tref je bij zo’n clinic niet alleen stressvogels en workaholics aan? Schoenmaker, blijf bij je leest: Het is Koers houdt zich toch alleen bezig met hard trappen, hoge wattages, knappe fietsen, flitsende kleding en vooral interessante wielerverhalen? Dat klopt, maar soms is het wel eens leuk om van je pad af te wijken. Iets nieuws leren kan nooit kwaad en dus...
2019 · 28. februari 2020
Soms leg je die lat voor jezelf te hoog. Na een drukke dag op je werk, wil jij ook nog eens lekker hard gaan fietsen. De ene dag gaat dat erg goed, de andere dag ben jij niet vooruit te branden. En jeetje, dat is zo frusterend! Je vergeet te genieten van de sport die jij het liefste uitoefent. Hieronder een podcast met Marieke (Mindful Cycling) en Sanne van Paassen.